Cykeldagarna

Arena/Plats: Sölvesborg
Kategori: Barn & Familj, Guidade turer, Sport
Datum: Onsdag 4 aug 2021

Studiefrämjandet bjuder in till cykelfest i augusti månad. Det blir aktiviteter, guidade turer och upplevelser för hela familjen.

Studiefrämjandet bjuder in till cykelfest i 4-8 augusti. Det blir aktiviteter, guidade turer och upplevelser för hela familjen.
Studiefrämjandet arrangerar Cykeldagarna tillsammans med Kristianstads, Bromöllas och Sölvesborgs kommuner. Under fem dagar blir det cykelfest med olika aktiviteter på platser runt om i kommunerna. Häng med på guidade cykelturer och upptäck nya platser, besöksmål och matställen. Upplevelser och prova-på aktiviteter finns i programmet men med reservation att vissa av dem kan komma att utgå eller justeras p.g.a restriktioner. På Cykeldagarnas hemsida finns mer information om alla aktiviteter som arrangeras.

Flera aktiviteter behöver föranmälas p.g.a Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi följer Folkhälsomyndigheternas restriktioner och informerar om det blir ändringar i programmet p.g.a dessa.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
4 Aug
Onsdag 4 aug 2021 Sölvesborg

Kontaktinformation

Länkar

Camping

Hälleviks Camping

Avstånd: 9,4 km
På Listerlandet – i västra Blekinge – ligger en av landskapets vackrast belägna (och myggfria) campingplatser.
Camping

Tredenborgs Camping

Avstånd: 3,1 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping som har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet.
Stuga

Tredenborgs Camping/Stugor

Avstånd: 3,1 km
På Tredenborgs Camping finns 9 stugor för upp till 4 eller 5 personer. Indraget kallvatten, kyl, kokplattor och micro finns i samtliga.

I närheten av

Turistinformation
  • Sölvesborgs Turistbyrå,

Kundservice

Visit Sölvesborg
0456-816181

[email protected]


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5743.cbischannel-284.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails