Fågelskådare för en dag

Adress: Villa Orion, 29431 Sölvesborg Visa karta

Adress: Villa Orion, 29431 Sölvesborg

Runt Sölvesborg finns många spännande fågellokaler i skiftande natur. Exakt var vi hamnar beror på väder och vind. Men vi garanterar en härlig naturupplevelse!

Vår medhavda picknick korg dukar vi upp i en vacker glänta. Kläder efter väder. Vi har kikare att låna, men ta gärna med egen handkikare. Rune Stenholm Jakobsen är professionell närnaturguide och utomhuspedagog, med ett brinnande intresse för naturvård. Fika ingår!

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 723060707
  • Telefonnummer
    +46 45613558
Stuga

Tredenborgs Camping/Stugor

Avstånd: 3,4 km
På Tredenborgs Camping finns 9 stugor för upp till 4 eller 5 personer. Indraget kallvatten, kyl, kokplattor och micro finns i samtliga.
Camping

Hälleviks Camping

Avstånd: 9,4 km
På Listerlandet – i västra Blekinge – ligger en av landskapets vackrast belägna (och myggfria) campingplatser. Här får du en avkopplande eller aktiv vistelse i husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet. Speciellt anpassade platser för husbilar finns.
Camping

Tredenborgs Camping/Camping

Avstånd: 3,4 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping med 200 tomter för husvagn, husbil och tält med eller utan el. Anläggningen har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet, endast 3 km från Sölvesborgs centrum.