Fågelskådare för en dag

Adress: Villa Orion, 29431 Sölvesborg Visa karta

Adress: Villa Orion, 29431 Sölvesborg

Runt Sölvesborg finns många spännande fågellokaler i skiftande natur. Exakt var vi hamnar beror på väder och vind. Men vi garanterar en härlig naturupplevelse!

Vår medhavda picknick korg dukar vi upp i en vacker glänta. Kläder efter väder. Vi har kikare att låna, men ta gärna med egen handkikare. Rune Stenholm Jakobsen är professionell närnaturguide och utomhuspedagog, med ett brinnande intresse för naturvård. Fika ingår!

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 723060707
  • Telefonnummer
    +46 45613558
Camping

Hälleviks Camping

Avstånd: 9,4 km
På Hälleviks Camping finns tomter för husvagnar, husbilar och tält, med eller utan el. Tomterna mäter upp till 200 kvm, vilket gör att det känns luftigt och fritt att campa här. Speciellt stärkta och anpassade platser för husbilar finns också. Hos oss hittar ni många olika aktiviteter för stora som små. Hyr kajak, roddbåt eller Stand board under några timmar och utforska den vackra miljön.
Stuga

Tredenborgs Camping/Stugor

Avstånd: 3,4 km
På Tredenborgs Camping finns 9 stugor för upp till 4 eller 5 personer. Indraget kallvatten, kyl, kokplattor och micro finns i samtliga.
Camping

Tredenborgs Camping/Camping

Avstånd: 3,4 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping med 200 tomter för husvagn, husbil och tält med eller utan el.