Corpus Sanus Massage & Hälsa

Adress: Verkstadsgatan 6 (ON Training Center), 294 34 Sölvesborg Visa karta

Adress: Verkstadsgatan 6 (ON Training Center), 294 34 Sölvesborg

Klassisk massage, Hot stone massage, gravidmassage samt terapeutiska behandlingar i Sölvesborg.

Corpus Sanus betyder sund och frisk kropp. Jag som står bakom Corpus Sanus är Catharina Cantzler Øvermo och är av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör och diplomerad medicinsk massageterapeut.

Min största önskan är att du ska må bra och att du känner att min behandling gör en skillnad i din vardag. Hos mig blir du bemött med engagemang, omsorg och respekt. Jag erbjuder både klassisk massage, Hot Stone massage, gravidmassage samt terapeutiska behandlingar (om du har specifika spänningar eller smärtor i musklerna). Jag är även oberoende återförsäljare av Forevers Aloe Vera-produkter samt produkter för hälsa och välbefinnande från Nikken!.

Öppettider efter överenskommelse.

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Tredenborgs Camping/Camping

Avstånd: 3 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping med 200 tomter för husvagn, husbil och tält med eller utan el. Anläggningen har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet, endast 3 km från Sölvesborgs centrum.
Stuga

Tredenborgs Camping/Stugor

Avstånd: 3 km
På Tredenborgs Camping finns 9 stugor för upp till 4 eller 5 personer. Indraget kallvatten, kyl, kokplattor och micro finns i samtliga.
Camping

Hälleviks Camping

Avstånd: 9,3 km
På Listerlandet – i västra Blekinge – ligger en av landskapets vackrast belägna (och myggfria) campingplatser. Här får du en avkopplande eller aktiv vistelse i husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet. Speciellt anpassade platser för husbilar finns.