Corpus Sanus Massage & Hälsa

Adress: Verkstadsgatan 6 (ON Training Center), 294 34 Sölvesborg Visa karta

Adress: Verkstadsgatan 6 (ON Training Center), 294 34 Sölvesborg

Klassisk massage, Hot stone massage, gravidmassage samt terapeutiska behandlingar i Sölvesborg.

Corpus Sanus betyder sund och frisk kropp. Jag som står bakom Corpus Sanus är Catharina Cantzler Øvermo och är av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör och diplomerad medicinsk massageterapeut.

Min största önskan är att du ska må bra och att du känner att min behandling gör en skillnad i din vardag. Hos mig blir du bemött med engagemang, omsorg och respekt. Jag erbjuder både klassisk massage, Hot Stone massage, gravidmassage samt terapeutiska behandlingar (om du har specifika spänningar eller smärtor i musklerna). Jag är även oberoende återförsäljare av Forevers Aloe Vera-produkter samt produkter för hälsa och välbefinnande från Nikken!.

Öppettider efter överenskommelse.

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Hälleviks Camping

Avstånd: 9,3 km
På Hälleviks Camping finns tomter för husvagnar, husbilar och tält, med eller utan el. Tomterna mäter upp till 200 kvm, vilket gör att det känns luftigt och fritt att campa här. Speciellt stärkta och anpassade platser för husbilar finns också. Hos oss hittar ni många olika aktiviteter för stora som små. Hyr kajak, roddbåt eller Stand board under några timmar och utforska den vackra miljön.
Stuga

Tredenborgs Camping/Stugor

Avstånd: 3 km
På Tredenborgs Camping finns 9 stugor för upp till 4 eller 5 personer. Indraget kallvatten, kyl, kokplattor och micro finns i samtliga.
Camping

Tredenborgs Camping/Camping

Avstånd: 3 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping med 200 tomter för husvagn, husbil och tält med eller utan el.