Riddarparken - lekpark

Adress: Trädgårdsgatan, 294 31 Sölvesborg Visa karta

Adress: Trädgårdsgatan, 294 31 Sölvesborg

Mitt i centrum, mellan Skejtan och resecentrum, ligger lekplatsen Riddarparken.

Här finns lekredskap för barn i alla åldrar - gungställningm klätterredskap och en riddarborg. I västra delen av parken anläggs en pergola med sittplatser och en grillplats. Den nya parken är anlagd för att vem som helst ska få tillgång till gångar, lekplats och bänkar, även med rullstol och rollator. Allergivänliga blommande buskar ramar in lekplatsen och en del nya småträd ska planteras.
En god belysning i parken, framförallt på nya lekplatsen, medger både kvälls- och vinterlek.

VÄLKOMNA!

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Hälleviks Camping

Avstånd: 9,4 km
På Listerlandet – i västra Blekinge – ligger en av landskapets vackrast belägna (och myggfria) campingplatser. Här får du en avkopplande eller aktiv vistelse i husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet. Speciellt anpassade platser för husbilar finns.
Stuga

Tredenborgs Camping/Stugor

Avstånd: 2,8 km
På Tredenborgs Camping finns 9 stugor för upp till 4 eller 5 personer. Indraget kallvatten, kyl, kokplattor och micro finns i samtliga.
Camping

Tredenborgs Camping

Avstånd: 2,8 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping som har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet. Här hittar ni vackra vandringsleder, cykelleder och kanotturer i sagolik natur. Till Sölvesborgs centrum är det endast tre kilometer och där finner ni mysiga kullerstensgator, restauranger, caféer och butiker.
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5743.cbischannel-284.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails