Ridning och boende - Stall 2000

Adress: Örlyckevägen 25, 294 93 Sölvesborg Visa karta

Adress: Örlyckevägen 25, 294 93 Sölvesborg

Ridning eller en åktur med häst och vagn på naturfagra Ryssberget

Hos Stall 2000 kan du prova ponnyridning eller ta en åktur med häst och vagn. Vi har också kurser, ridläger och träningsläger för ryttare med egen häst. Vi erbjuder individuell träning med anpassat upplägg för såväl hobbyryttare som tävlingsryttare. För närmare upplysningar om våra kurser, se vår hemsida www.stall2000.se

Semester med häst:

Här kan du ta med din häst på semester. Uppstallning i lugnt, trivsamt stall, tillgång till hagar och bete. Vi kan erbjuda långa ridturer på naturfagra Ryssberget samt privatundervisning i dressyr och hoppning för såväl hobbyryttare som tävlingsryttare.

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Hälleviks Camping

Avstånd: 18,1 km
På Listerlandet – i västra Blekinge – ligger en av landskapets vackrast belägna (och myggfria) campingplatser. Här får du en avkopplande eller aktiv vistelse i husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet. Speciellt anpassade platser för husbilar finns.
Camping

Tredenborgs Camping/Camping

Avstånd: 15 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping med 200 tomter för husvagn, husbil och tält med eller utan el. Anläggningen har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet, endast 3 km från Sölvesborgs centrum.
Stuga

Tredenborgs Camping/Stugor

Avstånd: 15 km
På Tredenborgs Camping finns 9 stugor för upp till 4 eller 5 personer. Indraget kallvatten, kyl, kokplattor och micro finns i samtliga.