Ridning och boende - Stall 2000

Adress: Örlyckevägen 25, 294 93 Sölvesborg Visa karta

Adress: Örlyckevägen 25, 294 93 Sölvesborg

Ridning eller en åktur med häst och vagn på naturfagra Ryssberget

Hos Stall 2000 kan du prova ponnyridning eller ta en åktur med häst och vagn. Vi har också kurser, ridläger och träningsläger för ryttare med egen häst. Vi erbjuder individuell träning med anpassat upplägg för såväl hobbyryttare som tävlingsryttare. För närmare upplysningar om våra kurser, se vår hemsida www.stall2000.se

Semester med häst:

Här kan du ta med din häst på semester. Uppstallning i lugnt, trivsamt stall, tillgång till hagar och bete. Vi kan erbjuda långa ridturer på naturfagra Ryssberget samt privatundervisning i dressyr och hoppning för såväl hobbyryttare som tävlingsryttare.

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Tredenborgs Camping/Camping

Avstånd: 15 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping med 200 tomter för husvagn, husbil och tält med eller utan el.
Camping

Hälleviks Camping

Avstånd: 18,1 km
På Hälleviks Camping finns tomter för husvagnar, husbilar och tält, med eller utan el. Tomterna mäter upp till 200 kvm, vilket gör att det känns luftigt och fritt att campa här. Speciellt stärkta och anpassade platser för husbilar finns också. Hos oss hittar ni många olika aktiviteter för stora som små. Hyr kajak, roddbåt eller Stand board under några timmar och utforska den vackra miljön.
Stuga

Tredenborgs Camping/Stugor

Avstånd: 15 km
På Tredenborgs Camping finns 9 stugor för upp till 4 eller 5 personer. Indraget kallvatten, kyl, kokplattor och micro finns i samtliga.