Sölvesborgs GK

Adress: Ljungaanabbevägen , 29425 Sölvesborg Datum: Lördag 22 feb 2020 - lördag 22 feb 2025 Visa karta

Adress: Ljungaanabbevägen , 29425 Sölvesborg

En omväxlande park- och seasidebana, par 72, som ligger naturskönt i Sölvesborgsviken med restaurang, boende, övningsområden och padelbana.

En av Sveriges bästa golfbanor!

Sölvesborgs golfbana är känd för att vara relativt lättspelad, främst för att du alltid hittar bollen, trots att de flesta banor är kantade av tallar. Banan är oftast spelbar med sommargreener större delen av året och från det avslutande hålen har du en magnifik utsikt över staden, Sölvesborgsviken och Europas längsta gång- och cykelbro.


Här är det tillåtet att ha hunden med sig, bara den är kopplad. Det finns golfbilar att hyra och softspikes rekommenderas. Banans svåraste hål är det 15:e. På hål 17 spelar du längs med havet från tee till green och det avslutande 18:e hålet följer Sölvesborgsviken.


Faciliteter:
- 18 hål och 9 hål Pay&Play
- Boende
- Drivingrange
- Restaurang
- Golfbilar
- Shop
- Ställplatser till husbilar & husvagnar
- Padelbana

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:

Om denna aktivitet

Camping

Tredenborgs Camping

Avstånd: 2,9 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping som har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet. Här hittar ni vackra vandringsleder, cykelleder och kanotturer i sagolik natur. Till Sölvesborgs centrum är det endast tre kilometer och där finner ni mysiga kullerstensgator, restauranger, caféer och butiker.
Stuga

Tredenborgs Camping/Stugor

Avstånd: 2,9 km
På Tredenborgs Camping finns 9 stugor för upp till 4 eller 5 personer. Indraget kallvatten, kyl, kokplattor och micro finns i samtliga.
Camping

Hälleviks Camping

Avstånd: 8,2 km
På Listerlandet – i västra Blekinge – ligger en av landskapets vackrast belägna (och myggfria) campingplatser. Här får du en avkopplande eller aktiv vistelse i husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet. Speciellt anpassade platser för husbilar finns.
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5743.cbischannel-284.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails