Luciakonsert S:t Nicolai Kyrka

Arena/Plats: S:t Nicolai kyrka
Kategori: Barn & Familj, Jul
Datum: Fredag 13 dec 2019

Stämningsfull luciakonsert i vackra S:t Nicolai Kyrka

Lions Club Sölvesborg och kören LionSingers hälsar dig varmt välkommen till en stämningsfull luciakonsert i vår vackra kyrka! du kommer att bjudas på en blandning av våra mest älskade traditionella jullåtar och nutida julmusik.
Kören LionSingers är en egen LEO-klubb, (en ungdomsrörelse inom Lions) vars syfte är att med hjälp av sång och musik göra medmänskliga insatser. Alla sångarna är tjejer mellan 18–25 år och de har alla tidigare varit luciakandidater i Kristianstad och/eller Sölvesborg, så det är ett vant luciagäng.
Under kvällen kommer det att ges möjlighet att skänka pengar till LionSingers – LEO Club Kristianstads lokala hjälpverksamhet.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
13 Dec
Fredag 13 dec 2019 19:00 - 20:00 S:t Nicolai kyrka
Camping

Hälleviks Camping

Avstånd: 9,6 km
På Listerlandet – i västra Blekinge – ligger en av landskapets vackrast belägna (och myggfria) campingplatser. Här får du en avkopplande eller aktiv vistelse i husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet. Speciellt anpassade platser för husbilar finns.
Camping

Tredenborgs Camping/Camping

Avstånd: 3,1 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping med 200 tomter för husvagn, husbil och tält med eller utan el. Anläggningen har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet, endast 3 km från Sölvesborgs centrum.
Stuga

Tredenborgs Camping/Stugor

Avstånd: 3,1 km
På Tredenborgs Camping finns 9 stugor för upp till 4 eller 5 personer. Indraget kallvatten, kyl, kokplattor och micro finns i samtliga.

I närheten av

Tågstation
  • Sölvesborgs resecentrum,

Kundservice

Visit Sölvesborg
0456-816181

[email protected]

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2019-11-11 14:58:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5743.cbischannel-284 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails