Julkonsert i Tingshuset

Kategori: Jul, Konsert & Musik
Datum: Söndag 8 dec 2019

Stämningsfull julkonsert i Tingshuset

Sölvesborgs kommun och kören LionSingers under ledning av Erika Hansson hälsar dig varmt välkommen till en stämningsfull julkonsert i Tingshuset! Du kommer att bjudas på en blandning av våra mest älskade traditionella jullåtar och nutida julmusik. Medverkande vid julkonserten är också musikern Jan ”Jotte” Lindell som kommer att spela ljuva toner på piano och dragspel.
Kören LionSingers är en egen LEO-klubb, (en ungdomsrörelse inom Lions) vars syfte är att med hjälp av sång och musik göra medmänskliga insatser. Kvällens biljettintäkter kommer därför att gå till Kvinnojouren Emblas verksamhet som hjälp till att ge utsatta kvinnor en lite bättre juletid.
Biljetterna kostar 50 kr/st och finns att förköpa på Sölvesborgs bibliotek.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
8 Dec
Söndag 8 dec 2019 17:00 - 18:00 Listers Härads Tingshus
Stuga

Tredenborgs Camping/Stugor

Avstånd: 2,7 km
På Tredenborgs Camping finns 9 stugor för upp till 4 eller 5 personer. Indraget kallvatten, kyl, kokplattor och micro finns i samtliga.
Camping

Tredenborgs Camping/Camping

Avstånd: 2,7 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping med 200 tomter för husvagn, husbil och tält med eller utan el. Anläggningen har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet, endast 3 km från Sölvesborgs centrum.
Camping

Hälleviks Camping

Avstånd: 9,8 km
På Listerlandet – i västra Blekinge – ligger en av landskapets vackrast belägna (och myggfria) campingplatser. Här får du en avkopplande eller aktiv vistelse i husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet. Speciellt anpassade platser för husbilar finns.

I närheten av

Tågstation
  • Sölvesborgs resecentrum,

Kundservice

Visit Sölvesborg
0456-816181

[email protected]

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2019-11-11 14:58:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5743.cbischannel-284 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails